Τον πρώτο τους δίσκο κυκλοφορούν σε παγκόσμια κυκλοφορία  οι πραγματικά υποσχόμενοι και φιλόδοξοι symphonic metallers, με έδρα τα πανέμορφα Ιωάννινα, μέσω της New Dream Records της 15 Φεβρουαρίου  2018.
 

Οι Neperia, είναι μια παρέα νέων, γεμάτοι όνειρα και φιλοδοξίες για ένα καλύτερο αύριο. Το ότι είναι φοιτητές στα Ιωάννινα και μένουν εκεί δεν τους εμποδίζει να είναι τόσο ταλαντούχοι και να γράφουν την μουσική τους εκεί.

Δεδομένου ότι το είδος τους έχει τεράστιες στουντιακές απαιτήσεις, το ντεμπούτο τους αποδεικνύει περίτρανα ότι η επαρχία δεν έχει να ζηλέψει κάτι από τις μεγάλες πόλεις, καθώς μεγάλα μουσικά ταλέντα γεννιούνται σε πόλεις όπως τα Ιωάννινα και ότι η Ελλάδα έχει ακόμα ταλέντο, ανεξάρτητα από τις δυσκολίες που συναντά ο κάθε καλλιτέχνης και ότι μπορούν να τα καταφέρουν.
Ο δίσκος “Drawing New Worlds” εκπονήθηκε στα For God’s Shake studios κατά τη διάρκεια του έτους 2015 και 2016. Τα drums ηχογραφήθηκαν στα Red House Recordings με τον Ανδρέα Βενέτη. Την παραγωγή ανέλαβαν οι Neperia. Τη διαδικασία του Mixing και Mastering ανέλαβε ο Γιώργος Τζαχρήστας. Τα εξώφυλλα δημιουργήθηκαν από τον Κωνσταντίνο Σκεντερίδη. Η μουσική και οι στίχοι γράφτηκαν από τον Γιώργο Τζαχρήστα και τον Λεωνίδα Διαμαντόπουλο.

neperiaTracklist :
1.Leap Of Faith
2.Drawing New Worlds
3.Doctrine of the Wicked
4.Anthem
5.Fragile Madness
6.Shadows Surround  Me
7.Sorrowful Cries
8.Unfeigned Emotions
9.Cosmic Balance
10.Shattered Light

Μουσικοί που συμμετέχουν:
Στέλλα Τζοβάρα – φωνές
Γιώργος Τζαχρήστας – κιθάρες, lead φωνές
Θεόφιλος Αβραμίδης – κιθάρες
Ηλίας Καντζέλης – μπάσο
Λεωνίδας Διαμαντόπουλος – πλήκτρα
Αχιλλέας Παπαγρηγορίου – τύμπανα
Επιπλέον συμμετοχές:
Σταύρος Χριστοφορίδης – Βιολί
(Κομμάτι: Leap Of Faith)
Σπύρος Πατέλης – Φωνές
(Κομμάτι: Fragile Madness)