Η Smoke the Fuzz Gigs εξέπληξε το ελληνικό κοινό του ακραίου ήχου, όταν ανακοίνωσε ένα τριπλό φεστιβάλ για το 2016 που θα καλύπτει απόλυτα τους fans των stoner, sludge & post ήχων. Ενάντια στις πιθανότητες και την οικονομική κρίση που επηρέασε αρκετά τα ακραία live, έρχεται να μας διαψεύσει με το Smoke the Fuzz Fest 2016 (Fall of Doom Edition, Howler Edition, Post-Mortem Edition) με τις ποιο καυτές μπάντες των συγκεκριμένων ειδών από όλο τον κόσμο. Μην το χάσετε!

Stoner,Doom,Sludge,Post,Blues,Psych,Space,2016,Cult Of Luna,Julie Christmas,Russian Circles,Smoke The Fuzz Fest,2016,News,Post-Mortem Edition

10 λόγοι για να μην χάσετε το Post-Mortem Edition στις 5 & 6 Νοεμβρίου στην Ιερά Οδό:

  1. Συμμετέχουν οι post-metal ήρωες Russian Circles και Cult of Luna.
  2. Είναι ευκαιρία να αφομοιώσεις την παγκόσμια μουσική παρακαταθήκη τους από κοντά.
  3. Είναι διάσημοι για τις εκρηκτικές και υψηλής ηχητικής ποιότητας εμφανίσεις τους.
  4. Θα έχουν στα μπαγκάζια τους νέο άλμπουμ αμφότεροι (Guidance & Mariner, αντίστοιχα).
  5. Θα τους απολαύσουμε με μοναδικές συνεργασίες. Τους πρώτους με την διεθνώς αναγνωρισμένη τσελίστρια Helen MoneyAlison Chesley), που έχουν συνεργαστεί στο παρελθόν στον δίσκο “Geneva” και τους δεύτερους με την παγκοσμίας φήμης ιδιαίτερη vocalist, Julie Christmas, γνωστή περισσότερο για τη συμμετοχή της στις noise-rock μπάντες Made out of Babies και Battle of Mice, αλλά και από προσωπικά της πιο «ελαφρά» άλμπουμ, με την οποία κυκλοφόρησαν φέτος τον collaboration δίσκο “Mariner”.
  6. Η μοναδικότητα της ευκαιρίας να τους δει κανείς μέσα σε ένα 2ήμερο και να μπορέσει να αναλογιστεί και να συγκρίνει της, είμαι σίγουρος, αξέχαστες βραδιές.
  7. Η ατμόσφαιρα του live θα δέσει τέλεια με το κρύο του χειμώνα που θα έχει μπει για τα καλά.
  8. Το αντίτιμο του εισιτηρίου είναι τιμιότατο, αν αναλογιστεί κανείς πόσα θα έπρεπε να δώσει για να τους δει ξεχωριστά, πόσο κοστίζει το ενοίκιο ενός τόσο μεγάλου venue και το κόστος παραγωγής των live των 2 συγκροτημάτων.
  9. Κατά τη γνώμη μου δύσκολα θα βρεθεί κάποιο gig μέσα στη χρονιά που θα το κοντράρει.
  10. Δεν θα σου αρέσει καθόλου να ακούς τους πάντες να μιλάνε για αυτό και να είσαι στην απέξω.

Smoke the Fuzz Fest 2016: https://www.facebook.com/events/144407249297745/

Post-Mortem Edition:

https://www.facebook.com/events/208487219549851/