Μετά από μια κουραστική εβδομάδα έρχεται επιτέλους Παρασκευή! Τρέξιμο, κούραση, διάβασμα, όλα αυτά μένουν πίσω γιατί έρχεται ένα από τα καλύτερα local φεστιβάλ, το Defcon, το οποίο φέτος γίνεται για 6η χρονιά μέσω της Trailblazer Records! Τι καλύτερο λοιπόν στο τέλος της εβδομάδας και μετά από ένα εξαντλητικό μάθημα στη σχολή, από ένα Live με πολλές και ενδιαφέρουσες μπάντες! Η ώρα δείχνει 9 και ο κόσμος έξω από το AN Club είναι ήδη αρκετός και σιγά σιγά αρχίζουμε να κατεβαίνουμε προς τα κάτω και να παίρνουμε θέσεις. Πρώτη μπάντα της βραδιάς ήταν οι Ghost Season με αρκετό κόσμο από κάτω τους για την ώρα, ξεκίνησαν να μας παρουσιάζουν τα δικά τους κομμάτια, τα οποία κινούνταν μεταξύ hard rock και alternative metal. Η μπάντα έδειχνε να το διασκεδάζει, όπως και το κοινό που βρισκόταν από κάτω της, το οποίο αυξανόταν καθόλη τη διάρκεια της εμφάνισής τους. Η μπάντα χωρίς να εντυπωσιάσει και μετά την διασκευή των U2 “hold me, kiss me, thrill me” έκλεισε το πρόγραμμά της και έδωσε πάσα για τους Once Them Edens.

Τα μέλη του συγκροτήματος ανέβηκαν στη σκηνή σαν κύριοι ???????με τα πουκάμισα και τις γραβάτες τους και έδωσαν στον κόσμο μερικά μαθήματα progressive death metal (αν καταφέρει κάποιος και πει τι ακριβώς παίζουν, ας μας το πει και σε εμάς). Η μπάντα η οποία έχει συζητηθεί και ακουστεί πολύ τους τελευταίους μήνες έπαιξε παλιά και νέα της κομμάτια, τα οποία ήταν άριστα εκτελεσμένα  και το σύνολό τους ήταν ένα άκρως ενδιαφέρον και πρωτότυπο άκουσμα

Στη συνέχεια ήταν η σειρά των Μade By Grey, μια instrumental μπάντα ή οποία κατάφερε να ταξιδέψει μέσα από τα κομμάτια της όλους όσους ήταν εκείνη τη στιγμή από κάτω της και άφησε πάρα πολύ καλές εντυπώσεις. Οι απίστευτες μελωδίες της τρομπέτας αλλά και του βιολιού του Χαράλαμπου Παρίτση από τους (Chaostar) ήταν καθοριστικές στον ήδη καλοστημένο ήχο της μπάντας και άφησαν πολύ καλές εντυπώσεις.

Η ώρα περνούσε και ο κόσμος γέμιζε το AN και αυτή τη φορά ήταν η σειρά των Blame The Trees να ανέβουν στη σκηνή. Το συγκρότημα κινούνταν σε πιο alternative/post μονοπάτια και με ηγέτη τη τραγουδίστρια τους έκαναν όλους μας να αντί να κουραζόμαστε που περνούσε ή ώρα, να αρχίσουμε να κουνιόμαστε στους ρυθμούς των κομματιών τους και να νιώθουμε όλο και καλύτερα όσο περνούσε ή ώρα! (2 φορές η ίδια ακριβώς ρήση) Το καλό κλίμα και η άνεση που είχαν πάνω στη σκηνή έκανε το  κοινό να ευχαριστήθηκε την εμφάνισή τους. Ένα κομμάτι πριν τελειώσει η εμφάνιση τους η τραγουδίστρια της μπάντας, ανακοίνωσε σε όλους μας ότι το guest συγκρότημα της ημέρα θα ήταν οι Universe 217. Και τότε είναι που λέω από μέσα μου ναι ρε πουσ@@ μου, αυτά είναι. Η διάθεση όλων όσων ήταν εκείνη τη στιγμή στο ΑΝ Club (350 και  βάλε άτομα ) εκτοξεύτηκε και παρόλο την μικρή καθυστέρηση μέχρι να ξεκινήσουν, ή μπάντα μας έκανε όλους να ανατριχιάσουμε  και να χτυπιόμαστε στους ρυθμούς των Universe 271 για μισή ώρα περίπου που κράτησε η εμφάνιση τους. Ότι και να λέμε είναι λίγο για αυτό το συγκρότημα το οποίο μάλλον δεν ξέρει τι σημαίνει άσχημη μέρα σε live. H γνώμη μου είναι ότι είναι ένα από τα καλύτερα Ελληνικά συγκροτήματα και όχι μόνο!

 Και εκεί που έλεγα ότι, εντάξει, η καλύτερη μπάντα της ημέρας ήταν οι Universe 217 και ότι άρχισα να κουράζομαι γιατί η ώρα είχε πάει 1:30 σχεδόν, βγαίνουν οι Mother of Millions. Με το που ξεκινάνε να παίζουν και να περνάνε τα λεπτά μένω με το στόμα ανοιχτό! Τη μπάντα δεν την είχα ξαναδεί και μάλλον έκανα λάθος. Είναι μια από καλύτερες μπάντες που έχω δει live τον τελευταίο καιρό! Πάθος, ένταση, ποιότητα, επαγγελματισμός και πάρα πολύ καλός ήχος, είναι λίγα από τα στοιχεία που μπορούν να χαρακτηρίσουν τους Mother Of Millions. Το συγκρότημα  μας παρουσίασε κομμάτια από το νέο του δίσκο “Human” και ο τραγουδιστής τους μας έκανε να καταλάβουμε τι πάει να πει frontman σε μια μπάντα. Οι Mothers Of  Millions το χάρηκαν  όσο δεν πήγαινε και το ίδιο έκανε και το κοινό και έκλεισαν τη βραδιά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο!