Η Demons Gate Productions με υπερηφάνεια ανακοινώνει την επιστροφή των Δανών tech thrash / speed metallers Artillery, μιας μπάντας που έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην αρχική εξέλιξη του thrash metal. Δημιουργήθηκαν το 1982 στο Taastrup, ένα προάστιο της Κοπεγχάγης από τον ντράμερ Carsten Nielsen και τον κιθαρίστα Jørgen Sandau ενώ επισκεπτόντουσαν τους Mecryful Fate στο στούντιό τους. Μετά από δοκιμές διαφόρων μελών, το lineup σταθεροποιήθηκε ως εξής:

Κιθάρες: Jørgen Sandau και Michael Stützer, Μπασό: Morten Stützer, Ντραμς: Carsten Nielsen και φωνητικά: Per Onink
Το ντεμπούτο τους «Fear of Tomorrow» κυκλοφόρησε το 1985. Ένα χρόνο μετά ο Quorthon προσέγγισε τον Carsten Nielsen για να ενταχθεί στους Bathory, αλλά απέρριψε την πρόταση επειδή πίστευε πως οι Artillery θα κάνανε μεγαλύτερη εμπορική επιτυχία.

Από τότε, αφού διαλύθηκαν δύο φορές (1991-1998 και 2000-2007), και μερικές αλλαγές στο lineup, έφτασαν αισίως στο 9ο καταπληκτικό νέο άλμπουμ με τίτλο «The Face of Fear» το οποίο και κυκλοφορεί από την Metal Blade, στο δυναμικό της οποίας ανήκουν από το 2013

Τη συναυλία ανοίγουν οι Stormbringer. Δημιουργήθηκαν το 2006 στον Βόλο. Το άλμπουμ ‘Among the flames of war’ (80s heavy metal) κυκλοφόρησε το 2009 από την Eat Metal records. Το 2013 η μπάντα κυκλοφόρησε το ep ‘Further Beyond’ (heavy/power/progressive). Αυτή την περίοδο ετοιμάζουμε νέα κομμάτια τα οποία θα αποτελέσουν τον επόμενο full length δίσκο.

Στη συνέχεια τη σκυτάλη παίρνουν οι Λαρισαίοι Unconfessed.

Ακολουθούν οι Murder Angels μία heavy/speed metal μπάντα που σχηματίστηκε το 2013 και έκτοτε έχει κυκλοφορήσει τρείς επίσημες δουλειές. Έχουν μοιραστεί τη σκηνή με θρυλικά ονόματα του χώρου μεταξύ άλλων Helstar, Manilla Road, Flotsam And Jetsam, Paul Di’Anno,The Three Tremors, κ.α. σε Έλλάδα και εξωτερικό. Η τελευταία τους κυκλοφορία (Δεκέμβριος 2018) τιτλοφορείται ‘Beyond The Dark’ και αποτελεί το 2ο full length album τους, το οποίο και θα μας παρουσιάσουν.

H προπώληση θα ξεκινησει στις 25 Φεβρουαρίου στα Snuff tobaccos stores (Φιλελλήνων 53 και Παπασταύρου 4) και Τρίκαλα (Rising).

Ώρα έναρξης: 20:00 – Τιμή Εισιτηρίου: 12€ (Προπώληση), 15€ (Ταμείο)