Accu§er,Accuser,News,2017, Lyric Video,Single,Germany,

Οι Γερμανοί θρύλοι του thrash Accu§er θα κυκλοφορήσουν το καινούριο τους άλμπουμ ‘The Mastery’ στις 26 Ιανουαρίου μέσω της Metal Blade Records. Από σήμερα μπορείτε να παρακολουθήσετε το βίντεο για το πρώτο single ‘Mission: Missle’ παρακάτω.

The Mastery‘ track listing:
01. Mission: Missile
02. The Real World
03. Solace in Sorrow
04. Time for Silence
05. My Skin
06. Catacombs
07. Mourning
08. Ruthless
09. Into the Black
10. The Mastery