16.7 C

Brimstone Coven: Launches video for title track


Last Updated on 15:00 by Skylimit

Στις 29 Ιανουαρίου οι dark occult rockers, Brimstone Coven θα κυκλοφορήσουν το πρώτο τους ολοκληρωμένο άλμπουμ, “Black Magic”, μέσω της Metal Blade Records. Το άλμπουμ ηχογραφήθηκε στα Sacred Sound Studios του Andrew D’Cagna στο Ohio. To “Black Μagic” ηχογραφήθηκε σε μια περίοδο ενός χρόνου, μέσα σε ένα σκηνικό από κεριά, θυμίαμα, μοναξιά κι ένα παχύ καπνό χόρτου.

Black Magic track-listing:
1. Black Magic
2. Black Unicorn
3. Beyond the Astral
4. As We Fall
5. Upon the Mountain
6. Slow Death
7. The Seers
8. The Plague
9. Forsaken
10. The Eldest Tree


Related articles


Recent articles