Burning Witches, Heavy, Power, Switzerland, News, Video, Napalm Records,

Οι Ελβετές heavy/power metallers Burning Witches θα κυκλοφορήσουν το νέο, πέμπτο άλμπουμ τους, με τίτλο ‘The Dark Tower’, αύριο μέσω της Napalm Records. Δείτε το εξώφυλλο και την tracklist του δίσκου.

1. Rise of Darkness
2. Unleash the Beast
3. Renegade
4. Evil Witch
5. World on Fire
6. Tomorrow
7. House of Blood
8. The Dark Tower
9. Heart of Ice
10. Arrow of Time
11. Doomed to Die
12. Into the Unknown
13. The Lost Souls
14. Shot in the Dark (Ozzy Osbourne cover)
15. I Wanna Be Somebody (W.A.S.P. cover)

Το συγκρότημα μας παρουσιάζει το music video για το καινούριο τραγούδι ‘World On Fire’: