Burning Witches, Heavy, Power, News, Switzerland, 2021, Video, Nuclear Blast Records, News

Οι Ελβετές heavy/power metallers Burning Witches θα κυκλοφορήσουν το νέο, τέταρτο άλμπουμ τους, με τίτλο ‘The Witch Of The North’, στις 28 Μαίου μέσω της Nuclear Blast Records. Δείτε το εξώφυλλο και την tracklist του δίσκου.


1. Winter’s Wrath
2. The Witch Of the North
3. Tainted Ritual
4. We Stand As One
5. Flight Of The Valkyries
6. The Circle Of Five
7. Lady Of The Woods
8. Thrall
9. Omen
10. Nine Worlds
11. For Eternity
12. Dragon’s Dream
13. Eternal Frost