32.8 C

Cadaverous Condition: ‘The Eternal Burial’ lyric video


Last Updated on 17:53 by Nikos Nakos

Οι Αυστριακοί death metallers Cadaverous Condition θα κυκλοφορήσουν το νέο, έβδομο άλμπουμ τους, με τίτλο ‘Never Arrive, Never Return’, στις 14 Ιουνίου μέσω της The Circle Music. Δείτε το εξώφυλλο και την tracklist του δίσκου.

1. They Came from the Hills
2. The Plow
3. The Eternal Burial
4. All the Wrong Turns
5. A Blizzard of Lies
6. From the Other Side
7. Hidden Things
8. The Darkness Is in My Bloodstream Now
9. A Thousand Midnights in the Silent War
10. To Be

Το συγκρότημα μας παρουσιάζει τώρα το νέο τραγούδι ‘The Eternal Burial’ στη μορφή ενός lyric video:

Related articles


Recent articles