15.8 C

Cattle Decapitation: Ανακοίνωσαν λεπτομέρειες για το επερχόμενο άλμπουμ τους


Οι Αμερικάνοι progressive death/grinders Cattle Decapitation ανακοίνωσαν την κυκλοφορία του νέου, ένατου δίσκου τους, με τίτλο ‘Terrasite’. Θα κυκλοφορήσει στις 12 Μαίου μέσω της Metal Blade Records. Δείτε το εξώφυλλο και την tracklist του δίσκου.

1. Terrasitic Adaptation
2. We Eat Our Young
3. Scourge Of The Offspring
4. The Insignificants
5. The Storm Upstairs
6. …And The World Will Go On Without You
7. A Photic Doom
8. Dead End Residents
9. Solastalgia
10. Just Another Body

Διαβάστε την ανακοίνωση τους στο facebook.

Related articles


Recent articles