32.1 C

Corrosion Of Conformity: ‘Wolf Named Crow’ video


Last Updated on 10:03 by Nikos Nakos

Οι Αμερικάνοι southern/heavy metallers Corrosion Of Conformity θα κυκλοφορήσουν το νέο τους, δέκατο full length album, με τίτλο ‘No Cross No Crown’ στις 12 Ιανουαρίου, μέσω της Nuclear Blast Records. Δείτε το εξώφυλλο και την tracklist του δίσκου.

corrosion of conformity cover

‘No Cross No Crown’ tracklist:

1. Novus Deus
2. The Luddite
3. Cast the First Stone
4. 1. No Cross
5. Wolf Named Crow
6. Little Man
7. Matre’s Diem
8. Forgive Me
9. Nothing Left to Say
10. Sacred Isolation
11. Old Disaster
12. E.L.M.
13. 2. No Cross No Crown
14. A Quest to Beliee (A Call to the Void)
15. Son and Daughter

Το συγκρότημα μας παρουσιάζει το music video για το καινούριο τραγούδι ‘Wolf Named Crow’. Δείτε το:

Related articles


Recent articles