27.8 C

Crom: Ανακοίνωσαν νέο άλμπουμ


Last Updated on 08:48 by Nikos Nakos

Οι Γερμανοί epic heavy metallers Crom ανακοίνωσαν την κυκλοφορία του καινούριου, τέταρτου άλμπουμ τους, το οποίο θα έχει τίτλο ‘The Era Of Darkness’, στις 13 Ιανουαρίου μέσω της From The Vaults. Δείτε το εξώφυλλο και την tracklist του δίσκου.

‘The Era Of Darkness’ tracklisting:

1. Into The Glory Land
2. Heart Of The Lion
3. The Era Of Darkness
4. Higher Ground
5. Together We Ride
6. In Your Eyes
7. Riding Into The Sun
8. The Forsaken
9. When Will The Wounds Ever Heal
10. Bridge To Paradise
11. A New Star
12. The Last Unicorn

Related articles


Recent articles