14.5 C

Crypta: ‘Trial Of Traitors’ music video


Last Updated on 10:58 by Nikos Nakos

Οι Βραζιλιάνες death metallers Crypta θα κυκλοφορήσουν το νέο, δεύτερο άλμπουμ τους με τίτλο ‘Shades Of Sorrow’, στις 4 Αυγούστου μέσω της Napalm Records. Δείτε το εξώφυλλο και την tracklist του δίσκου.

1. The Aftermath
2. Dark Clouds
3. Poisonous Apathy
4. The Outsider
5. Stronghold
6. The Other Side Of Anger
7. The Limbo
8. Trial Of Traitors
9. Lullaby For The Forsaken
10. Agents Of Chaos
11. Lift The Blindfold
12. Lord Of Ruins
13. The Closure

Το συγκρότημα μας παρουσιάζει το music video για το τραγούδι ‘Trial Of Traitors’:

Related articles


Recent articles