28 C

Έρχεται ο πρώτος δίσκος των Axis Of Despair…


Last Updated on 16:52 by Giorgos Tsekas

Το σουηδικό grindcore γκρουπ-κολλεκτίβα Axis Of Despair που έχουν δημιουργήσει τωρινά και πρώην μέλη των Nasum, Coldworker, Infanticide, Volturyon, Livet Som Insats, Nervgift, Overtorture, κ.α.– .ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει τον πρώτο του δίσκο με τίτλο “Contempt For Man” στις 27 Ιουλίου, μέσω της Southern Lord. Δυο κομμάτια με τίτλο “The Wolven Law” και “Crush The Empire” βρίσκονται ήδη στην σελίδα τους στο bandcamp: https://axisofdespairsl.bandcamp.com/releases

1. Värdelös
2. Demons and Angels
3. Pawn Sacrifice
4. The Wolven Law
5. Lockdown
6. The Punishment Begins
7. The Noose Tightens
8. Det går aldrig
9. Crush the Empire
10. Pre-Emptive Nuclear Strike
11. A Life of Ceaseless Grind
12. Streams of Sludge
13. Into the Hard Earth
14. The Pain Maze
15. Vile Behaviour
16. Defeat
17. Dull Dead Future
18. To Smite
19.A Brutal Truth
20.Flytande död

Περισσότερες πληροφορίες:


Related articles


Recent articles