27 C

Desert Near The End: Ανακοίνωσαν την κυκλοφορία του καινούριου τους άλμπουμ ‘Of Fire and Stars'


Last Updated on 17:10 by Lilliana Tseka

To τέταρτο άλμπουμ των Desert Near The End με τίτλο, Of Fire and Stars είναι εδώ. Το άλμπουμ θα κυκλοφορήσει από την Total Metal Records στις 22 Μαρτίου 2019. Ο Vassilis Pappas επιμελήθηκε της παραγωγής στα Incorporated M. Studios και ο Giannis Nakos ( Remedy Art Design ) δημιούργησε το art design.

Album track list:

1. A World Beyond
2. ‎The Call of the Stars
3. ‎Light Long Dead
4. ‎Across the Desert
5. ‎Earth and Water
6. ‎The Highest Hill
7. ‎Throne of Martyrdom
8. ‎The Final Frontier
9. ‎Of Fire and Stars


Related articles


Recent articles