Down Among The Dead,News,2015,D-beat,Crust,Extreme,Cyclone Empire Records.

Η Δανοσουηδική ομάδα θα εξαπολύσει το δεύτερο άλμπουμ  «EXTERMINATE! ANNIHILATE! DESTROY!» στις 6 Νοεμβρίου 2015 από την Cyclone Empire.

Το D-beat/crust-laden Death/Extreme συγκρότημα  από τον μεγάλο Dave Ingram(ex BENEDICTION, BOLT THROWER, DOWNLORD) κι τον κιθαρίστα Rogga Johansson (PAGANIZER, THE GROTESQUERY, RIBSPREADER, REVOLTING,…) ηχογράφησαν 14 απίστευτα τραγουδια (μεταξύ αυτών και δυο cover από τους DISCHARGE και ANVIL) που θα σας ξετρελάνουν.


1.  Pyramids Of Mars
2. Warriors Of The Deep
3. The Oncoming Storm
4. The Ambassadors Of Death
5. Forged In Fire – Anvil cover feat. guest vocals by legendary Kam Lee (THE GROTESQUERY, BONE GNAWER, and pioneer of this genre)
6. Arc Of Infinity
7. Death Seed
8. War Machines
9. Unearthly Child
10. Tooth And Claw
11. Armageddon Factor
12. Protest And Survive – Discharge cover feat. guest vocals by Bob Thunder & Donovan Spenceley (from Metal Breakfast Radio)
13. Deadly Assassin
14. Exterminate! Annihilate! Destroy!

To εξώφυλλο είναι για ακόμα μια φόρα από το βρωμερό μυαλό του Turkka Rantanen, του οποίου προηγούμενες δουλειές περιλαμβάνουν τους ARCHGOAT, ADRAMELECH, THE GROTESQUERY, DEMILICH, DEMIGOD και πολλούς άλλους.