13.5 C

Embrace Of Thorns: Ακούστε ένα καινούριο τραγούδι


Οι Έλληνες black/death metallers Embrace Of Thorns θα κυκλοφορήσουν το νέο, έκτο άλμπουμ τους, το οποίο θα έχει τίτλο ‘Entropy Dynamics’, στις 10 Οκτωβρίου μέσω της Nuclear Winter Records. Δείτε το εξώφυλλο και την tracklist του δίσκου.

1. Blackest Orthodoxy Perpetuated
2. Entropy Dynamics / Nucleus Dissolved
3. The Arrow of Time
4. The Breath of the Beast
5. I Wish you Burn in an Endless Funeral Pyre
6. Scythes Reaping Conscience
7. The Lament of the Destroyed
8. Wormfeast
9. Transformation into a Celestial Ghoul
10. Vultures’ Ritual Dance
11. Ululation

Το συγκρότημα μας παρουσιάζει το καινούριο τραγούδι ‘Entropy Dynamics/Nucleus Dissolved’:

Related articles


Recent articles