34.1 C

Fear Factory: ‘New Messiah’ lyric video


Last Updated on 09:44 by Nikos Nakos

Οι Αμερικάνοι groove/industrial metallers Fear Factory θα κυκλοφορήσουν το άλμπουμ ‘Re-Industrialized’ στις 23 Ιουνίου μέσω της Nuclear Blast Records. Ουσιαστικά είναι η remixed και remastered εκδοχή του άλμπουμ ‘The Industrialist’ (2012), με επαναηχογραφημένα τα τύμπανα και κάποια bonus τραγούδια. Δείτε το εξώφυλλο και την tracklist του δίσκου.

Disc 1
1. The Industrialist
2. Recharger
3. New Messiah
4. God Eater
5. Depraved Mind Murder
6. Virus of Faith
7. Difference Engine
8. Disassemble
9. Religion Is Flawed Because Man Is Flawed
10. Enhanced Reality
11. Human Augmentation
Disc 2
1. Fade Away (Recharger remix by Rhys Fulber and Dino Cazares)
2. Noise in the Machine (Difference Engine remix by Blush Response)
3. Landfill (Pitch Shifter cover)
4. Saturation
5. Passing Complexion

Το συγκρότημα μας παρουσιάζει το lyric video για το τραγούδι ‘New Messiah’:

Related articles


Recent articles