Firespawn: Κυκλοφόρησε Σήμερα το Πρώτο Βίντεο


Last Updated on 17:59 by Lilliana Tseka

Από σήμερα η πρώτη κυκλοφορία των Firespawn βρίσκεται εδώ! Είναι ένα ΕΡ επτάιντσο με δυο κομμάτια και μια περιορισμένη έκδοση ασημένιου βινυλίου θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά στο PartySan Open Air. Επομένως αν είστε ένα από τους τυχερούς επισκέπτες αυτού τους death metal festival να επισκεφτείτε και το stand της Cudgel Records για να πάρετε στα χεριά σας αυτό το ιδιαίτερο ΕΡ. Μόνο 100 κόπιες δημιουργήθηκαν σε ασημί χρώμα. Ενώ η μαύρη έκδοση είναι κι αυτή περιορισμένη και εκδόθηκε σε 400 κόπιες, παγκοσμίως!

Κι αφού οι Firespawn δεν έχουν κυκλοφορήσει ακόμα κανένα τραγούδι, ίσως είστε περίεργοι να δείτε το πολύ κάλο βίντεο για το ομώνυμο κομμάτι του ΕΡ, “Lucifer Has Spoken”. Ρίξτε μια μάτια σε αυτή τη μελωδία death metal σατανιστικής λατρείας εδώ:

LG Petrov – vocals [Entombed A.D., Morbid, Nihilist]
Fredrik Folkare – guitar [Necrophobic, Unleashed]
Victor Brandt – guitar [Entombed A.D., Six Feet Under (live)]
A. Impaler – bass [Necrophobic, Naglfar (live)]
Matte Modin – drums [Raised Fist, ex-Dark Funeral, ex-Defleshed, ex-Infernal]

Lilliana Tseka
Surrealism : Pure psychic automatism, by which one proposes to express, either verbally, in writing, or by any other manner, the real functioning of thought. Dictation of thought in the absence of all control exercised by reason, outside of all aesthetic and moral preoccupation. Surrealism is based on the belief in the superior reality of certain forms of previously neglected associations, in the omnipotence of dream, in the disinterested play of thought. It tends to ruin once and for all other psychic mechanisms and to substitute itself for them in solving all the principal problems of life.
Exit mobile version