Flotsam & Jetsam, 2021, News, AFM Records, U.S.A., Power. Thrash

Οι Αμερικάνοι power/thrash metallers Flotsam & Jetsam θα κυκλοφορήσουν το νέο, 14ο άλμπουμ τους, με τίτλο ‘Blood In The Water’, στις 4 Ιουνίου μέσω της AFM Records. Δείτε το εξώφυλλο και την tracklist του δίσκου.


1. Blood In The Water
2. Burn The Sky
3. Brace For Impact
4. A Place To Die
5. The Walls
6. Cry For The Dead
7. The Wicked Hour
8. Too Many Lives
9. Grey Dragon
10. Reaggression
11. Undone
12. Seven Seconds ‘Til The End Of The World

Την μίξη και το mastering ανέλαβε ο Jacob Hansen (U.D.O., Volbeat, Amaranthe, Powerwolf), όπως έγινε και στον προηγούμενο δίσκο τους ‘The End of Chaos’, ο οποίος είχε κυκλοφορήσει στις 18 Ιανουρίου 2019.

Το ‘Blood In The Water’ θα είναι διαθέσιμο στις παρακάτω εκδόσεις και format:

– Boxset (Limited to 666 units) containing the Digipak-CD, a exclusive “Blood In The Water” T-Shirt, a “Brace For Impact” poster, a sticker and a certificate of Authenticity
– Ltd. Gatefold Milky/Red/Black Splatter LP (Limited to 100 unites and exclusive to the AFM Webshop)
– Ltd. Gatefold Clear Red LP (500 units only)
– Ltd. Gatefold Clear Orange LP (500 units only)
– Ltd. Gatefold Black Red LP (400 units only)
– Digipack CD