27 C

Kamelot: ‘One More Flag In The Ground’ music video


Last Updated on 10:08 by Nikos Nakos

Οι Αμερικάνοι progressive power metallers Kamelot θα κυκλοφορήσουν το νέο, 13ο άλμπουμ τους, με τίτλο ‘The Awakening’, στις 17 Μαρτίου μέσω της Napalm Records. Δείτε το εξώφυλλο και την tracklist του δίσκου.

‘The Awakening’ tracklisting:

1. Overture (Intro)
2. The Great Divide
3. Eventide
4. One More Flag In The Ground
5. Opus Of The Night (Ghost Requiem)
6. Midsummer’s Eve
7. Bloodmoon
8. NightSky
9. The Looking Glass
10. New Babylon
11. Willow
12. My Pantheon (Forevermore)
13. Ephemera” (Outro)

Το γκρουπ μας παρουσιάζει το music video για το καινούριο τραγούδι ‘One More Flag In The Ground’:

Related articles


Recent articles