Maceration: ‘Epiphany Of The Past’ music video


Last Updated on 14:46 by Nikos Nakos

Οι Δανοί old-school death metal βετεράνοι Maceration επιστρέφουν μετά από 30 χρόνια και μας παρουσιάζουν το καινούριο τραγούδι/video ‘Epiphany of the Past’. Το κομμάτι θα βρίσκεται στο επερχόμενο νέο άλμπουμ τους, με τίτλο ‘It Never Ends…’, το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 25 Νοεμβρίου μέσω της Emanzipation Productions.

1. Lost in Depravity
2. Epiphany of the Past
3. Arcane Secrets
4. It Never Ends…
5. Engulfed in Agony
6. A Sacrifice of Pity
7. On the Edge of Nothing
8. Tender Twigs of Innocence
9. Monolith of the Cursed

Δείτε το video για το ‘Epiphany Of The Past’ εδώ:

Exit mobile version