27 C

Man Must Die: ‘The Pain Behind It All’ lyric video


Last Updated on 08:43 by Nikos Nakos

Οι Σκωτσέζοι death metallers Man Must Die επιστρέφουν μετά από 10 χρόνια απουσίας. Το συγκρότημα θα κυκλοφορήσει το νέο, πέμπτο άλμπουμ, με τίτλο ‘The Pain Behind It All’, στις 17 Φεβρουαρίου μέσω της Distortion Music Group. Δείτε το εξώφυλλο και την tracklist του δίσκου.

1. OCD
2. Patterns in the Chaos
3. In the Hour Before Your Death
4. Clickhate
5. Enabler
6. Bring Me the Head of the King
7. War Is My Will
8. Alone in the Crowded Room
9. Who Goes there?/I.F.F.

Το συγκρότημα μας παρουσιάζει το lyric video για το τραγούδι ‘The Pain Behind It All’:

Related articles


Recent articles