Necrophobic: “Mirror Black” official video premiere


Last Updated on 14:47 by Giorgos Tsekas

Παρακολουθήστε παρακάτω το επίσημο βίντεο των Necrophobic για το τραγούδι “Mirror Black”, που βρίσκετε στο επερχόμενο τους άλμπουμ “Dawn of the Damned”, που θα κυκλοφορήσει στις 10 Οκτωβρίου 2020 μέσω της Century Media Records.

1. Aphelion
2. Darkness Be My Guide
3. Mirror Black
4. Tartarian Winds
5. The Infernal Depths of Eternity
6. Dawn of the Damned
7. The Shadows
8. As the Fire Burns
9. The Return of a Long Lost Soul
10. Devil’s Spawn Attack

Exit mobile version