Obituary, Death, U.S.A., News, Lyric Video, 2023, Relapse Records

Οι θρυλικοί Αμερικάνοι death metallers Obituary θα κυκλοφορήσουν, το καινούριο τους, ενδέκατο άλμπουμ, με τίτλο ‘Dying Of Everything’, στις 13 Ιανουαρίου μέσω της Relapse Records. Δείτε το εξώφυλλο και την tracklist του δίσκου.

1. Barely Alive
2. The Wrong Time
3. Without a Conscience
4. War
5. Dying of Everything
6. My Will to Live
7. By the Dawn
8. Weaponize the Hate
9. Torn Apart
10. Be Warned

Το συγκρότημα μας παρουσιάζει το καινούριο τραγούδι ‘The Wrong Time’ σε μορφή ενός music video: