28.9 C

Phlebotomized: ‘Destined To Be Killed’ music video


Last Updated on 11:27 by Nikos Nakos

Οι Ολλανδοί progressive death metallers Phlebotomized θα κυκλοφορήσουν το νέο, τέταρτο άλμπουμ τους, με τίτλο ‘Clouds Of Confusion’, στις 26 Μαίου μέσω της Hammerheart Records. Δείτε το εξώφυλλο και την tracklist του δίσκου.


1. Bury My Heart
2. Alternate Universe
3. Lachrimae
4. Desolate Wasteland
5. Destined to Be Killed
6. Pillar of Fire
7. Bury My Heart Reprise
8. Death Will Hunt You Down
9. A Unity Your Messiah Pre Claimed?
10. Dawn of Simplicity
11. Context Is for Kings (Stupidity and Mankind)

Το συγκρότημα μας παρουσιάζει το music video για το νέο τραγούδι ‘Destined To Be Killed’:

Related articles


Recent articles