15.3 C

Rancid: Ανακοίνωσαν νέο άλμπουμ, παρουσιάζουν το νέο single/video ‘Tomorrow Never Comes'


Last Updated on 14:50 by Nikos Nakos

Οι Αμερικάνοι punk rockers Rancid θα κυκλοφορήσουν το νέο, δέκατο άλμπουμ τους, το οποίο θα έχει τίτλο ‘Tomorrow Never Comes’ στις 2 Ιουνίου μέσω της Epitaph Records. Δείτε το εξώφυλλο και την tracklist του δίσκου.

‘Tomorrow Never Comes’ Tracklist:
1. Tomorrow Never Comes
2. Mud, Blood, & Gold
3. Devil in Disguise
4. New American
5. The Bloody & Violent History
6. Don’t Make Me Do It
7. It’s a Road to Righteousness
8. Live Forever
9. Drop Dead Inn
10. Prisoners Song
11. Magnificent Rogue
12. One Way Ticket
13. Hellbound Train
14. Eddie the Butcher
15. Hear Us Out
16. When the Smoke Clears

Το συγκρότημα μας παρουσιάζει το music video για το καινούριο τραγούδι ‘Tomorrow Never Comes’:

Related articles


Recent articles