18.8 C

Runemagick: Ακούστε το νέο τραγούδι ‘Archaic Magick (After the Red Sun)'


Last Updated on 09:03 by Nikos Nakos

Οι Σουηδοί death/dommsters Runemagick θα κυκλοφορήσουν το νέο τους άλμπουμ, με τίτλο ‘Beyond The Cenotaph Of Mankind’, στις 28 Απριλίου μέσω της Hammerheart Records. Δείτε το εξώφυλλο και την tracklist του δίσκου.

1. Archaic Magick (After the Red Sun)
2. Endless Night and Eternal End
3. Revocation of Spectral Paths
4. The Storm Rode Beyond the Firmament
5. Nocturnal Deities of Winter
6. Beyond the Cenotaph of Mankind

Ακούστε το καινούριο κομμάτι ‘Archaic Magick (After the Red Sun)’:

Related articles


Recent articles