Saxon, U.K., 2023, News, Video, Heavy, NWOBHM, Silver Lining Music

Οι θρύλοι του NWOBHM Saxon θα κυκλοφορήσουν ένα καινούριο άλμπουμ διασκευών, με τίτλο ‘More Inspirations’, στις 24 Μαρτίου μέσω της Silver Lining Music. Δείτε το εξώφυλλο και την tracklist του δίσκου.

1. We’ve Gotta Get Out of This Place (The Animals cover)
2. The Faith Healer (The Sensational Alex Harvey Band cover)
3. From the Inside (Alice Cooper cover)
4. Chevrolet (ZZ Top cover)
5. Substitute (The Who cover)
6. Gypsy (Uriah Heep cover)
7. Man on the Silver Mountain (Rainbow cover)
8. Detroit Rock City (Kiss cover)
9. Razamanaz (Nazareth cover)
10. Tales of Brave Ulysses (Cream cover)

Το συγκρότημα μας παρουσιάζει το music video για το κομμάτι ‘The Faith Healer’: