Servants To The Tide, Germany, Doom, Epic, 2021, News, No Remorse Records

Οι Γερμανοί epic doom metallers Servants To The Tide θα κυκλοφορήσουν το ντεμπούτο τους μέσω της No Remorse Records, στις 26 Μαρτίου 2021. ΔΕίτε το εξώφυλλο και την tracklist του δίσκου.

1. Departing From Miklagard
2. A Wayward Son’s Return
3. North Sea
4. On Marsh And Bones (The Face Of Black Palmyra)
5. Your Sun Will Never Shine For Me
6. A Servant To The Tide

Leonid Rubinstein: Guitars, Bass, Keyboards
Stephan Wehrbein: Vocals
Lucas Freise: Drums

Το συγκρότημα μας παρουσιάζει το τραγούδι ‘Your Sun Will Never Shine For Me’: