Death Metal, Siege Of Power, News,2018, Metal Blade Records, Autopsy, Violation Wound,Abscess, Painted Doll, Asphyx, Thanatos,Soulburn, Supergroup

Στις 7 Σεπτεμβρίου, η Metal Blade Records θα κυκλοφορήσει το Warning Blast, το ντεμπούτο άλμπουμ των allstar death metallers Siege Of Power! Για μία πρώτη γεύση από το Warning Blast, πηγαίνετε παρακάτω όπου μπορείτε να δείτε το βίντεο και πρώτο single , “The Cold Room”.

Warning Blast track-listing
1. Conquest for What?
2. For the Pain
3. Bulldozing Skulls
4. Born into Hate
5. Torture Lab
6. Uglification
7. Trapped and Blinded
8. Diatribe
9. Warning Blast
10. Mushroom Cloud Altar
11. Lost and Insane
12. Bleeding for the Cause
13. Escalation ’til Extermination
14. Privileged Prick
15. Short Fuse
16. Violence in the Air
17. It Will Never Happen
18. The Cold Room