Stratovarius: Ανακοινώνουν νέο ‘Best Of’ άλμπουμ


Last Updated on 12:55 by Nikos Nakos

Οι Stratovarius θα κυκλοφορήσουν ένα ‘Best Of’ album στις 6 Μαΐου από την earMUSIC, στο οποίο θα περιέχεται ένα καινούριο τραγούδι, το ‘Until The End of Days’ και 29 hits και αγαπημένα των οπαδών, από τα 16 συνολικά άλμπουμ, που έχουν κυκλοφορήσει έως τώρα.

Θα κυκλοφορήσει σε ψηφιακή μορφή, 2CD Standard Edition και 3CD Limited Edition. Οι 2 εκδόσεις CD θα έρχονται σε πολυτελή συσκευασία, με σχόλια από τον πληκτρά Jens Johansson και σπάνιο φωτογραφικό υλικό από το αρχείο της μπάντας. Η Limited edition θα περιέχει ένα 60λεπτο bonus CD ‘Live At Wacken 2015’.

To ‘Best Of’ θα περιέχει το ολοκαίνουριο τραγούδι ‘Until The End Of Days’ εκτελεσμένο από το σημερινό lineup: Timo Kotipelto, Jens Johansson, Mattias Kupainen, Lauri Porra και Rolf Pilve.

Όλα τα τραγούδια έχουν υποστεί remaster από τον Mika Jussila των Finnvox Studios.

Tracklist ‘Best Of’:


  1. Until The End Of Days (brand new song)
  2. My Eternal Dream
  3. Eagleheart
  4. Speed Of Light
  5. S.O.S .
  6. Forever Free
  7. Wings Of Tomorrow
  8. No Turning Back
  9. Break The Ice
  10. Distant Skies
  11. Will The Sun Rise?
  12. A Million Light Years Away
  13. Under Flaming Skies
  14. Darkest Hours
  15. Winter Skies
  16. I Walk To My Own Song
  17. Maniac Dance


  1. Halcyon Days
  2. Will My Soul Ever Rest In Peace?
  3. Destiny
  4. Paradise
  5. Deep Unknown
  6. Elysium
  7. Black Diamond
  8. If The Story Is Over
  9. Unbreakable
  10. Forever
  11. Shine In The Dark
  12. Hunting High And Low

CD3 – Live At Wacken 2015 (only available on Limited Edition)

  1. Intro
  2. Black Diamond
  3. Eagleheart
  4. Against The Wind
  5. Dragons
  6. Legions Of The Twilight
  7. Paradise
  8. Shine In The Dark
  9. Speed Of Light
  10. Unbreakable
  11. Hunting High And Low
Giorgos Athanasiou
I love you, I love you more than Jesus!
Exit mobile version