Reaper, Sweden, Black Metal, Speed Metal, News, 2019, Iron Bonehead Productions,

H Iron Bonehead Productions ανακοίνωσε την παγκόσμια κυκλοφορία του ντεμπούτου άλμπουμ των Σουηδών Reaper, με τίτλο Unholy Nordic Noise, στις 31 Ιανουαρίου, 2020.

Ακούστε το ολοκαίνουριο κομμάτι τους «Horn of Hades» παρακάτω.

Tracklisting for Reaper (Sweden)’s Unholy Nordic Noise
1. Intro
2. Hero of the Graveyard Flies
3. Severing Tentacles of Faith
4. Arctic Wrath – Blood and Bone
5. Order of the Beelzebub
6. Horn of Hades
7. The Birth of War
8. Surrender to the Void
9. This Crystal Hell
10. Ravenous Storm of Piss
11. De Krälande Maskarnas Kör
12. Outro