Sylosis, News, 2020, Nuclear Blast Records, UK., Groove Metal, Modern Metal

Το βρετανικό modern Metal κουαρτέτο SYLOSIS κυκλοφόρησε το πέμπτο του άλμπουμ, «Cycle Of Suffering», φέτος μέσω της Nuclear Blast, για την οποία κυκλοφορία το συγκρότημα έδωσε ένα release show στο Islington Hall στο Λονδίνο. Tο συγκρότημα γύρισε το βίντεο κλιπ του ομώνυμου τραγουδιού του άλμπουμ σε αυτή την εμφάνιση τους, το οποίο και θα κάνει την πρεμιέρα του μέσω του YouTube την Πέμπτη 2 Απριλίου στις  6pm GMT / 7pm CET / 10am PST.