photo by Gabe Becera

Οι Αμερικάνοι hardcorάδες Terror θα κυκλοφορήσουν το ‘Trapped In A World’, ένα νέο live studio album, το οποίο θα περιέχει επαναηχογραφημένα τραγούδια από τα δυο πρώτα άλμπουμ του γκρουπ (‘Lowest Of The Low'(2003) and ‘One With The Underdogs'(2004). Συμμετέχει και ο Todd Jones των Nails, ο οποίος θα είναι και ο παραγωγός του επόμενου δίσκου της μπάντας.

Δείτε το εξώφυλλο και την tracklist του δίσκου.

Trapped In A World Track Listing:
1. Lowest Of The Low
2. Life And Death
3. Out Of My Face
4. Keep Your Distance
5. Less Than Zero
6. Overcome
7. Better Off Without You
8. Crushed By The Truth
9. Not This Time
10. One With The Underdogs
11. Keep Your Mouth Shut
12. Push It Away

Ακούστε το τραγούδι ‘Overcome’:

Ο δίσκος θα κυκλοφορήσει σε διαφορετικές μορφές βινυλίου: 100 Glow in the Dark with Japanese OBI Strip (WAR Records exclusive), 500 TriColor Pink/Blue/Yellow, 200 Black vinyl big hole limited cover, 25 Test pressings, 200 Gold Vinyl (CoreTex exclusive), and 200 Neon Yellow (RevHQ exclusive).