20.8 C

The Doomsday Kingdom: Ανακοίνωσαν το πρώτο studio άλμπουμ


Οι Σουηδοί doomsters The Doomsday Kingdom ανακοίνωσαν την κυκλοφορία του ομότιτλου ντεμπούτου άλμπουμ τους στις 31 Μαρτίου 2017. Τον προηγούμενο μήνα, οι οπαδοί του ‘αρχηγού’ του γκρουπ Leif Edling (Candlenass, Avatarium) πήραν μια γεύση από το νέο project, με το demo EP ‘Never Machine’ και πλέον πρέπει απλά να περιμένουν λίγο ακόμα για να ακούσουν 8 epic doom κομμάτια με NWOBHM στοιχεία και πιασάρικες μελωδίες.

Οι μουσικοί που συμμετέχουν στο άλμπουμ είναι: ο τραγουδιστής των Wolf Niklas Stålvind, ο Marcus Jidell (Avatarium, Soen, ex-Evergrey) στις κιθάρες, ο Andreas ‘Habo’ Johansson (Narnia) στα drums, διάφοροι guest καλλιτέχνες και φυσικά ο συνθέτης και μπασίστας Leif Edling. Το συγκρότημα θα κάνει την πρώτη του ζωντανή εμφάνιση στο θρυλικό Roadburn Festival τον Απρίλιο του 2017.


Ακολουθεί η tracklist του ντεμπούτου άλμπουμ ‘The Doomsday Kingdom’:

1. Silent Kingdom
2. The Never Machine
3. A Spoonful Of Darkness
4. See You Tomorrow
5. The Sceptre
6. Hand Of Hell
7. The Silence
8. The God Particle

Lilliana Tseka
Lilliana Tseka
Surrealism : Pure psychic automatism, by which one proposes to express, either verbally, in writing, or by any other manner, the real functioning of thought. Dictation of thought in the absence of all control exercised by reason, outside of all aesthetic and moral preoccupation. Surrealism is based on the belief in the superior reality of certain forms of previously neglected associations, in the omnipotence of dream, in the disinterested play of thought. It tends to ruin once and for all other psychic mechanisms and to substitute itself for them in solving all the principal problems of life.

Related articles


Recent articles