The Lurking Fear: Αποκάλυψαν το εξώφυλλο και το tracklist του επερχόμενου δίσκου τους


Last Updated on 14:04 by Lilliana Tseka

Οι Σουηδοί death metallers The Lurking Fear (αποτελούμενοι από μέλη των At The Gates) θα κυκλοφορήσουν σύντομα το ντεμπούτο τους άλμπουμ ‘Out Of The Voiceless Grave’ στις 11 Αυγούστου, 2017.

Το συγκρότημα παρουσίασε και το εξώφυλλο του δίσκου, το οποίο σχεδιάστηκε από τον Stefan Thanneur. Το tracklist μπορείτε να το βρείτε παρακάτω.

1. Out Of The Voiceless Grave
2. Vortex Spawn
3. The Starving Gods Of Old
4. The Infernal Dread
5. With Death Engraved In Their Bones
6. Upon Black Winds
7. Teeth Of The Dark Plains
8. The Cold Jaws Of Death
9. Tongued With Foul Flames
10. Winged Death
11. Tentacles Of Blackened Horror
12. Beneath Menacing Sands

Download/stream ‘Winged Death’ digitally here:




Nikos Nakos
“When the Last Tree Is Cut Down, the Last Fish Eaten, and the Last Stream Poisoned, You Will Realize That You Cannot Eat Money.”
Exit mobile version