Rafchild Records,Italy, Epic Metal, Heavy Metal, News,2019, Lyric Video,

Οι Ιταλοί βετεράνοι του epic metal, Wotan, πρόκειται να κυκλοφορήσουν τη νέα τους δουλειά σύντομα. Ο δίσκος θα ονομάζεται “The Song of the Nibelungs” και θα είναι διαθέσιμος την 1η Νοεμβρίου μέσω της Rafchild Records σε διπλό CD και βινύλιο, καθώς και σε ψηφιακή μορφή. O δίσκος θα έχει τη μορφή concept album.

The Song Of The Nibelungs Tracklist:
01. In The Land Of The Nibelungs
02. Kriemhild’s Dream
03. Siegfried’s Journey
04. Schilbung And Nibelung
05. Alberich The Dwarf
06. Balmung (The Gold, The Sword And The Magic Ring)
07. Fafnir (Dragon’s Blood)
08. Fateful Love
09. Brünhild
10. Deadly Challenge
11. Untamed Queen (Gunther’s Wedding)
12. The Curse Of The Ring
13. Hagen
14. The Hunt
15. Murder
16. Siegfried’s Funeral March
17. Journey To Vengeance
18. Kriemhild’s Revenge