14.4 C
Athens

Οι Αμερικανοί P.L.F. για πρώτη φορά ζωντανά στην Αθήνα!!!! Special guests οι Γάλλοι WARFUCK

Published:

Last Updated on 10:12 PM by Giorgos Tsekas

Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2018
Temple Athens (Ιάκχου 17, Γκάζι, Αθήνα)
Πόρτες: 20:30 – Εισιτήρια: 7 ευρώ (μόνο στο ταμείο)

Στα πλαίσια προώθησης της νέας τους κυκλοφορίας “Jackhammering Deathblow of Nightmarish Trepidation” (ύστερα από 4 χρόνια αναμονής), οι αμερικανοί P.L.F πραγματοποιούν την ευρωπαϊκή τους περιοδεία [JACKHAMMERING EUROPEAN DEATHBLOW 2018] συμπεριλαμβάνοντας και την Ελλάδα για δύο εμφανίσεις στις 11 και 12 Δεκεμβρίου σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη αντίστοιχα. Μαζί τους οι fastcore grinders Warfuck παρουσιάζοντας υλικό από την πρόσφατη τρίτη κυκλοφορία τους ονόματι “This Was Supposed to Be Fun”.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:
Οι PLF [Pretty Little Flower] δημιουργήθηκαν το 1999 στο Χιούστον / Τέξας από τον Frank Faerman [Insect Warfare] και Dave Callier. Το μουσικό ιδίωμα στο οποίο τους κατατάσσουν εξαρχής ονομάζεται “παράνομος γάμος μεταξύ grindcore και thrash metal” κάτι που ρεαλιστικά ισχύει όταν παρακολουθείς την πορεία τους μέσω των κυκλοφοριών τους [μέχρι και σήμερα]. Έως το 2011 όπου αλλάζει η σύνθεση του σχήματος, η μπάντα έχει καταφέρει να δημιουργήσει 2 ολοκληρωμένες κυκλοφορίες και αρκετά split [είτε σε μορφή βινυλίου είτε σε μορφή cd] παρέα με κάποιες από τις πιο γνωστές μπάντες του crust και grindcore χώρου όπως οι Mesrine, Mass Grave, Disturbance Project κ.α. Αποκορύφωμα της συγκεκριμένης περιόδου είναι η αλλαγή του ονόματος από Pretty Little Flower σε Pulverizing Lethal Force [2007] γεγονός που σηματοδότησε την ιδιαιτερότητα αναφοράς του συγκροτήματος, μιας και μέχρι τώρα χρησιμοποιούνται και τα 3 ονόματα!!! To 2011 εισχωρεί στην μπάντα ο Bryan Fajardo [Phobia,Rotten Sound,Kill The Client,Captain Cleanoff,Noisear κ.α.] ο οποίος αναλαμβάνει χρέη τυμπάνων. Η μπάντα γίνεται ακόμη πιο δημιουργική και καταφέρνει να κυκλοφορήσει επιπλέον 3 full length albums [με τελευταίο το Jackhammering Deathblow of Nightmarish Trepidation πριν 2 μήνες] και δεκάδες split με μπάντες όπως οι Cyness,Nasgul κ.α. Σήμα κατατεθέν της πορείας τους τα αναρίθμητα live shows και περιοδείες σε ολόκληρο τον κόσμο [7 φορές σε ΗΠΑ,2 φορές σε Ευρώπη,1 σε Μεξικό,1 σε Ιαπωνία,1 σε Ρωσία κτλ].

Οι Warfuck με έδρα την Λυών της Γαλλίας είναι ένα διμελής σχήμα με έτος δημιουργίας το 2011. Και τα δύο άτομα της μπάντας προέρχονται από τους Obnoxius [thrash / death metal – ενεργοί]. Στόχος των παιδιών ήταν να δημιουργήσουν ένα project παίζοντας εντελώς διαφορετικά, με βάση το fastcore / grindcore / punk ύφος. Το 2012 κυκλοφόρησαν το πρώτο τους full length album ονόματι “The Weak and the Wicked” περιοδεύοντας σε ολόκληρη την Ευρώπη για την προώθηση του. Την ακριβώς επόμενη χρονιά κυκλοφορούν το εξαιρετικό “Neantification” full length album. Ακολουθούν εμφανίσεις στα καλύτερα φεστιβάλ του ακραίου ήχου [Bloodshed festival,Obscene Extreme Festival,Blood Wave metalfest] και περιοδείες μαζί με Chiens, Whoresnation, Doomsisters [“SUPERBESTFRIENDS TOUR 2013”] και Fubar [“LEAD EUROPE TO WAR | SUMMER EURO TOUR 2013]!! Για τα επόμενα 3 χρόνια τα αμέτρητα shows τους κατατάσσουν μέσα στις πιο δραστήριες [συναυλιακά] μπάντες στον ευρωπαϊκό underground grindcore χώρο. Το EP “Hypes Comes & Goes” [master Dan Swano στα Unisound Lab Studio της Σουηδίας] κυκλοφορεί το 2016 μέσα από την Γαλλική Bones Brigade Records και φέρνει μαζί του 3 περιοδείες [DON’T BELIEVE THE HYPE – JAPAN TOUR, MEXICO TOUR w/ INTO SICKNESS, BAPTIZED IN SPEED AND BLAST TOUR w/ FEASTEM] που ουσιαστικά απογειώνουν τη φήμη του σχήματος παγκοσμίως. Για περίπου δύο χρόνια η συνταγή που ακολουθείται είναι ακριβώς η ίδια με αυτή του παρελθόντος, περιοδείες και σύνθεση νέου υλικού. Το 2018 ο Nico και Mathew δημιουργούν την δική τους δισκογραφική εταιρία [Lixiviat Records] μέσω της οποίας κυκλοφορούν τον τρίτο ολοκληρωμένο δίσκο της μπάντας ονόματι “This Was Supposed to Be Fun” σε μορφή βινυλίου. Η κυκλοφορία διανέμεται επίσης στην Ιαπωνία σε μορφή cd απο την ιστορική Obliteration Records!!!

LINKS:
– P.L.F.https://www.facebook.com/PLF-175466989192244/
– WARFUCKhttps://www.facebook.com/warfvckgrind/
– Noise attack:https://www.facebook.com/Noise-attack-475987925825945/?ref=bookmarks
– Feedback Sound Studioshttps://www.facebook.com/FeedbackSound/
– Temple Athenswww.thetemple.gr www.facebook.com/templeliveclub

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
• Website: http://thetemple.gr
• FB: www.facebook.com/templeliveclub
• Τηλ.: +30 210 3468523
• E-mail: stathis@thetemple.grjim@thetemple.gr

Related articles

Solitary Sabred – Temple of the Serpent

Darklon – The Redeemer

spot_img

Recent articles

Solitary Sabred – Temple of the Serpent

Darklon – The Redeemer

spot_img