14.4 C
Athens

Οι Poem παρουσιάζουν ζωντανά στην Αθήνα το ‘Skein Syndrome’

Published:

Last Updated on 10:28 PM by Lilliana Tseka

POEM ‘Skein Syndrome’ live in Athens Special guest: PULSE R
Στο ΙΛΙΟΝ Plus (Πατησίων & Κοδριγκτώνος 17, Αθήνα)

Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2016

Πόρτες: 20:30

Event page: www.facebook.com/events/349235555426046

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ:

  • Προπώληση: 6€
  • Ταμείο: 8€

 

ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ (η προπώληση ξεκινάει τη Δευτέρα 7 Νοεμβρίου σε όλα τα σημεία και στα Ticket House και www.ticketpro.gr τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου):

  • Syd Records (Πρωτογένους 13, Ψυρρή, τηλ.: 210 3218373, www.sydrecords.com)
  • Metal Era (Εμ. Μπενάκη 22, Αθήνα, τηλ.: 210 3304133, www.metalera.gr)
  • ΙΛΙΟΝ Plus (Πατησίων & Κοδριγκτώνος 17, Αθήνα)
  • Ticket House (Πανεπιστημίου 42, Αθήνα, τηλ.: 210 3608366)
  • Ηλεκτρονική προπώληση: www.ticketpro.gr

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:

Χρειάστηκε να περάσουν 7 ολόκληρα χρόνια από την κυκλοφορία του αριστουργηματικού ντεμπούτο ‘The Great Secret Show’, ώστε οι Αθηναίοι progressive / alternative metallers Poem να ανακτήσουν τις δυνάμεις τους και να επιστρέψουν εμφατικά στο προσκήνιο της ελληνικής –και όχι μόνο- μουσικής πραγματικότητας.

Το ‘Skein Syndrome’ του 2016 δεν αποτελεί μόνο την μεγάλη δισκογραφική επιστροφή των Poem, αλλά και το εισιτήριό τους για την είσοδο στα Ευρωπαϊκά σαλόνια. Η υπογραφή δισκογραφικού συμβολαίου με την ViciSolum Productions (Persefone, Diabolical κ.α.) και η έναρξη της συνεργασίας τους με το management της Intromental (Leprous, Persefone κ.α.) έδωσαν στο σχήμα, λίγο καιρό μόλις μετά την κυκλοφορία του νέου album την ευκαιρία να ταξιδέψει σε όλα τα μήκη και πλάτη της Ευρώπης, στο πλευρό των Amorphis, Textures και Omnium Gatherum, επισφραγίζοντας την καλύτερη δυνατή επανεκίνηση για το σχήμα αλλά και την έναρξη μιας άκρως επιτυχημένης πορείας, σε αυτή τη νέα σελίδα της καριέρας των Poem.

Έχοντας στο παρελθόν ανέβει στη σκηνή πλάϊ σε μεγάλα ονόματα του διεθνούς metal στερεώματος όπως οι Ozzy Osbourne, Opeth, Pain of Salvation, Paradise Lost, Burst, Mekong Delta, Cilice, Rotting Christ και Leprous μεταξύ άλλων, οι Poem λογίζονται –και όχι αδίκως- ως ένα πολύ έμπειρο live act, ενώ οι ζωντανές εμφανίσεις τους, πάντα με υπόβαθρο την άρτια τεχνική κατάρτιση και τα σφιχτοδεμένα παιξίματα του συνόλου, έχουν χαρακτηριστεί ως καθηλωτικές από τον παγκόσμιο μουσικό τύπο.

Λίγο καιρό πριν την αναχώρησή τους για το δεύτερο μεγάλο Ευρωπαϊκό τους tour, αυτή τη φορά μαζί με τους melodic death metallers Persefone, οι Poem ανεβαίνουν μετά από καιρό σε Αθηναϊκή σκηνή, την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου στο ΙΛΙΟΝ Plus, με άτυπο σκοπό την ζωντανή παρουσίαση του ‘Skein Syndrome’ αλλά και άλλων σημαντικών στιγμών της μέχρι στιγμής πορείας τους.

***

Τη συναυλιά θα ανοίξει το Αθηναϊκό hard rock κουιντέτο των Pulse R, που λίγο καιρό μετά την κυκλοφορία του ντεμπούτο album ‘In Chains; μέσω της εγχώριας δισκογραφικής Music Links Knowledge, έχει ξεκινήσει έναν κύκλο συναυλιών για την προώθηση της πρώτης αυτής δισκογραφικής του δουλειάς.

***

LINKS:

***

 

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
• 3P Lab: 3plabgr@gmail.com694 81 82 236 (Δημήτρης Κότσης)
• ΙΛΙΟΝ Plus: 210 8824383, 698 36 00 510

 

***

Lilliana Tseka
Lilliana Tseka
Surrealism : Pure psychic automatism, by which one proposes to express, either verbally, in writing, or by any other manner, the real functioning of thought. Dictation of thought in the absence of all control exercised by reason, outside of all aesthetic and moral preoccupation. Surrealism is based on the belief in the superior reality of certain forms of previously neglected associations, in the omnipotence of dream, in the disinterested play of thought. It tends to ruin once and for all other psychic mechanisms and to substitute itself for them in solving all the principal problems of life.

Related articles

Solitary Sabred – Temple of the Serpent

Darklon – The Redeemer

spot_img

Recent articles

Solitary Sabred – Temple of the Serpent

Darklon – The Redeemer

spot_img