Οι Carpathian Forest στην Ελλάδα τον Απρίλιο

Published:

Last Updated on 11:51 AM by Giorgos Tsekas

Made Of Stone Productions & Krisis Productions:

Ένα αρρωστημένο όνειρο δεκαετιών επιτέλους πραγματοποιείται! Η μπάντα-θρύλος, θιασώτες του καταχθόνιου μισανθρωπικού black’n’roll μας επισκέπτεται για τα πρώτα της ever headline shows στη χώρα μας.

CARPATHIAN FOREST [NOR] live in Greece!
ΠΕΜΠΤΗ 11 ΑΠΡΙΛΙΟΥ | ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, EIGHTBALL CLUB
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 12 ΑΠΡΙΛΙΟΥ | ΑΘΗΝΑ, ΚΥΤΤΑΡΟ LIVE STAGE

+special guests TBA

Το συγκρότημα που από την πρωτη στιγμή πάντρεψε ιδανικά το παραδοσιακό νορβηγικό black metal με το βρώμικο rock’n’roll του δρόμου και την thrash-punk αισθητική επί σκηνής, δημιουργώντας ένα αξιοθαύμαστα πολυσυλλεκτικό ακροατήριο που δε χάνει ευκαιρία να μετατρέψει τις συναυλίες τους σε διονυσιακά όργια με εκρηκτικό headbanging και ασταμάτητα moshpits.

Μετά από μια παρατεταμένη περίοδο απουσίας και σιγής, το σκανδιναβικό κουιντέτο που δημιουργήθηκε στις αρχές των 90s με μπροστάρη την αυτοκαταστροφική cult φιγούρα του Nattefrost, οπλίζεται εκ νέου με βαραθρώδη blastbeats, σάπια riff και το προκλητικό μαύρο χιούμορ που πάντα τους χαρακτήριζε, και έρχεται να σκορπίσει σιχαμερό όλεθρο στα stages του KYTTARO Live Club / ΚΥΤΤΑΡΟ και του Eightballclub, σε ένα set με κομμάτια από το σύνολο της δισκογραφίας τους.

Εισιτήρια προπωλούνται σε more.com/ Public / Nova / Nephilim (Θεσσαλονίκη) / Metal Era (Αθήνα) | Ticket link στα comments!

Nikos Nakos
“When the Last Tree Is Cut Down, the Last Fish Eaten, and the Last Stream Poisoned, You Will Realize That You Cannot Eat Money.”
Exit mobile version