
- This event has passed.
Rotting Christ, Moonspell @Piraeus Academy 117, Athens
January 25, 2020 @ 19:30 - January 26, 2020 @ 23:30

Xlalala & RTN-TOURING present:
Rotting Christ
with very special guests
Moonspell
H live εμφάνιση των Rotting Christ με special guests τους Moonspell, η οποία ήταν προγραμματισμένη για τις 13/11/2019 στο Piraeus 117 Academy μετατέθηκε στις 25/1/2020.
Επιπλέον οι Rotting Christ όσο και οι Moonspell, αποφάσισαν να υπάρξει και νέα live εμφάνιση τους στην Αθήνα, την Κυριακή 26 Ιανουαρίου στο Piraeus Academy. Σε αυτήν τη νέα συναυλία, οι Moonspell θα παίξουν κομμάτια από τους πρώτους δύο δίσκους (“Ireligious” + “Wolfheart”) και οι Rotting Christ αποκλειστικά από τους τρεις πρώτους δίσκους + demos)
O Σάκης Τόλης εκ μέρους των Rotting Christ δήλωσε σχετικά: «Από τα βάθη της καρδιάς μας ζητάμε συγγνώμη από το ελληνικό κοινό γι’ αυτήν την ταλαιπωρία. Κάναμε οτιδηποτε ανθρωπίνως δυνατό να μεταβούμε στην ώρα μας στο αυριανό γεγονός, δυστυχώς δεν τα καταφέραμε! Ζηταμε την κατανόησή σας και λίγο υπομονή να κάνουν οι φίλοι μας και τον Γενάρη δεν θα μας σταματήσουν ούτε οι καιρικές συνθήκες. Non Serviam».
?ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ:
▶️ Πρώτη φάση προπώλησης — SOLD OUT — (για περιορισμένο αριθμό εισιτηρίων): 12€
▶️ Τιμή online: 13,20€
Μετά το τέλος της πρώτης φάσης προπώλησης,
οι τιμές διαμορφώνονται ως εξής:
▶️ Φυσικά σημεία προπώλησης: 14€
▶️ Τιμή online: 15,40€
ΑΘΗΝΑ – φυσικά σημεία:
Hunter Agency, Πανεπιστημίου 42 (εντός στοάς)
Metal Era, Εμμανουήλ Μπενάκη 22
Online:
www.hunteragency.gr
Viva.gr