ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ STRAIGHT FROM THE HEART RECORDS & ONE TWO SIX CLOTHING PRESENT:

HELLVETICA LIVE IN THESSALONIKI!
ΣΑΒΒΑΤΟ 13 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2019
EIGHTBALL LIVE STAGE

Η Straight From The Heart Records και το One Two Six Clothing περήφανα παρουσιάζουν για ακόμα μία φορά τους Ελβετούς HELLVETICA στην Θεσσαλονίκη!

Περίπου έναν χρόνο μετά την επίσκεψή τους στη Θεσσαλονίκη, οι HELLVETICAεπιστρέφουν στον τόπο του εγκλήματος για μια ακόμα εκρηκτική εμφάνιση!

Κατόπιν των επιτυχημένων συναυλιών τους σε όλη την Ευρώπη για την προώθηση του δίσκου τους “Against The Odds” το περασμένο έτος, συναυλιών οι οποίες στέφθηκαν από επιτυχία και καθολική αποδοχή του δίσκου και του συγκροτήματος από το Hardcoreκοινό και έχοντας στα σκαριά νέο υλικό (που πρόκειται να κυκλοφορήσει σύντομα), οι Θεσσαλονικείς θιασώτες του extreme ήχου, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν ξανά τους HELLVETICA στην πόλη μας. Οι HELLVETICA, προερχόμενοι από την Ελβετία, έχουν ήδη μοιραστεί τη σκηνή με μεγάλα ονόματα του χώρου σε Ελβετία και Ευρώπη, όπως για παράδειγμα οι Six Feet Under, Jungle Rot, Debauchery, Batushka, Samael και Sodom μεταξύ άλλων. Χαρακτηριστικό τους οι έντονες και ογκώδεις σε ήχο συναυλίες, η εγκάρδια συνδιαλλαγή με το κοινό τους, ενώ η μουσική τους έκφραση, συνδυάζοντας το Thrash Metal με το Hardcore και το Punk, υπόσχεται μεγάλες συγκινήσεις.

Ώς συνέβη και την προηγούμενη φορά και δεδομένης της ‘αδερφικής΄σχέσης τους με τους Βούλγαρους Odd Crew, το πρώτο supportactήταν πλέον μονόδρομος. Οι Odd Crew έχουν εξίσου εμφανιστεί αρκετές φορές στη Θεσσαλονίκη, διευρύνοντας κάθε φορά το κοινό τους και αποκτώντας πλέον με το πέρασμα του χρόνου δυνατές φιλίες.

Την βραδιά θα ανοίξουν οι Disurban, ένα Crossover / Hardcore Punk συγκρότημα που ξεπήδησε το 2017 από τα σπάργανα της Θεσσαλονίκης. Απόδειξη; Η δραστηριοποίηση των μελών της μπάντας σε άλλα συγκροτήματα της πόλης, όπως οι SamataZ, Dysnerved, UnwroughT και Sklerotikz. Ο ντεμπούτο δίσκος τους πρόκειται να κυκλοφορήσει σύντομα, μια γεύση του οποίου θα πάρουμε το Σάββατο 13/04.

Tickets: Presale 8€ / OnSpot 10 €

Presale Spots: The Nephilim Metal Store, Velona Records, Stereodisc, Rover
LINKS: Straight From The Heart Records: www.facebook.com/sfthrecords
One Two Six Clothing: www.facebook.com/onetwosixclothing / www.onetwosixclothing.com