Την 1η Νοεμβρίου στο The Crow εμφανίζονται οι Exomnia, Saddayah, Spit the Blood και Okwaho. Μια μια οι μπάντες θα μας συστηθούν. Αρχή σήμερα με τους Spit The Blood.

Ποιοί είστε, πόσοι είστε, τί είδος παίζετε;

Είμαστε οι Spit The Blood, είμαστε τρείς, ο Νίκος (κιθάρα-φωνή), Γιάννης (τύμπανα), Σπύρος (μπάσο) και παίζουμε Groovy Thrash.

Πώς χαρακτηρίζετε τη μουσική σας με λίγες λέξεις;

Aggressive, Groovy and Sexy

Πώς χαρακτηρίζετε την παρέα σας εν συντομία;

Είμαστε το παράδειγμα πως τρείς διαφορετικοί άνθρωποι μπορούν να γίνουν δημιουργικότατοι και με έναν κοινό σκοπό

Το όνειρό σας ως μπάντα; Υπάρχει ταβάνι στις επιθυμίες σας; Διατίθεστε να θυσιάσετε την ασφάλειά σας για το χατίρι της μπάντας σας;

Η μπάντα αξιοποιεί όποια ευκαιρία πέφτει στα πόδια της. Το θέμα δεν είναι να θυσιάσεις, το θέμα είναι να κατακτήσεις. Τότε έρχεται και η πραγματική επιτυχία και ευτυχία.

Η δυσκολότερη και η ευτυχέστερη στιγμή της μέχρι τώρα πορείας σας; (είτε η πορεία είναι μικρή, είτε είναι μεγάλη).

Η δυσκολότερη στιγμή θεωρούμε είναι όταν έπρεπε να κάνουμε για ένα διάστημα off για προσωπικούς λόγους, αλλά έχουμε σκληρό πυρήνα και επανήλθαμε. Η ευτυχέστερη στιγμή είναι ίσως το πρώτο μας Live ή η στιγμή που πήραμε το πρώτο μας albumσε Cd στα χέρια μας.

Ακολουθείτε τις νόρμες της μουσικής βιομηχανίας ή είστε ρομαντικοί και οδηγείστε με βάση το μεράκι της δημιουργίας;

Γράφουμε και παίζουμε μόνο τη μουσική που γουστάρουμε. Καμία έκπτωση στα θέλω μας.

Υπάρχει κομμάτι δικό σας, που πάντα μα πάντα θα περιλαμβάνετε στα live σας; Και αν ναι, γιατί διαλέξατε αυτό που διαλέξατε;

Το Track 5.  Είναι κομμάτι που έχουμε κάνει και Music Video. Για να  μας το ζητάνε πάντα στα live και για να νιώθουμε και εμείς πολύ ωραία όταν το παίζουμε κάτι έχουμε κάνει πολύ σωστά σε αυτό το κομμάτι.

Γιατί εσάς και όχι κάποιους άλλους;

Εμείς λέμε εμάς και κάποιους άλλους. Όλοι οι καλοί χωράνε. Δεν είναι ανταγωνισμός, είναι συναγωνισμός. Όλοι κάνουμε το καλύτερο για μας.  Αν κάποιος θέλει να ακούσει Metal που έχει μέσα το Thrash, το Hardcore, το Punk στοιχείο, καλώσήρθατε στη μουσική μας.

Τι να περιμένει να δει ο κόσμος από εσάς στο επερχόμενο live σας;

Τους Spit The Blood. Χαχαχαχα Μουσική για Headbanging όπως πάντα, θα έχουμε και εκπλήξεις για όποιους μας έχουν ξαναδεί.