Το Σάββατο βράδυ με βρήκε στο Gagarin 205, όπου η “Smoke The Fuzz” ετοίμασε κάτι πολύ σπουδαίο, ένα show με ένα ιδιαίτερο όνομα και ένα ακόμη πιο ιδιαίτερο support. Ως συνήθως, το κλίμα ήταν πολύ ζεστό και η διάθεση περίσσεια.

Τη συναυλία άνοιξαν οι Deaf Radio, το rock κουαρτέτο από την Αθήνα, τους οποίους είδαμε και το καλοκαίρι στο Ejekt Festival και έκαναν κι εκεί μια άψογη εμφάνιση. Έχοντας στο ενεργητικό τους ένα album, μια περιοδεία στο εξωτερικό και ένα clip με τίτλο “Anytime” που προβλήθηκε και βραβεύτηκε στα Berlin Music Awards στο “Silver Screenings Section”, ανοιχτά μας δηλώνουν πως είναι έτοιμοι να δώσουν τα πάντα στις performance τους. Η γνώμη μου είναι πως οι Deaf Radio ήρθαν για να μείνουν και πως άξιζε κάθε λεπτό τους στη σκηνή, προετοιμάζοντας κατάλληλα το κοινό για την εμφάνιση των headliners.

Setlist: Revolving Doors, Aggravation, Flowerhead, Dr. Lizard (New song), Vultures, And We Just Pressed the Alarm Button, Anytime Backseats

Η ώρα έχει πλέον καταφθάσει και στη σκηνή βγαίνουν οι Psychedelic Rockers από το Nashville του Tennessee All Them Witches παίζοντας το instrumental “Howdy Hoodee Slank”. Οι Witches είναι καθαρά συναυλιακή μπάντα, δημιουργούν συναισθήματα και βρήκα τον εαυτό μου να χάνεται και να αφοσιώνεται σε αυτό που ακούει πολλάκις. Το live διήρκησε παραπάνω απο μιάμιση ώρα και το κοινό φάνηκε psyched. (Typical Smoke The Fuzz gig!). Ύστερα απο πολλές πρόσφατες και μη όμορφες μελωδίες αποχωρούν απο τη σκηνή, αλλά κανείς δεν ήταν πραγματικά έτοιμος για να τελειώσει το set, το οποίο εδώ που τα λέμε δεν θα έληγε και “άδοξα”…Ύστερα απο πολύ χειροκρότημα και ουρλιαχτά, κάνουν μια επανεμφάνιση για encore, το οποίο δεν ήταν άλλο απο το υπέροχο “Swallowed by the Sea”.

Setlist: Howdy Hoodee Slank, When God Comes Back, 3-5-7, The Death of Coyote Woman, Elk.Blood.Heart, Charles William, Internet, Blood and Sand / Milk and Endless Waters, Bulls, Alabaster, Am I Going Up?

Encore: Swallowed by The Sea

All in all, το live ήταν πραγματικά φανταστικό, πολλά συγχαρητήρια και στις μπάντες αλλά και στη Smoke The Fuzz που επιβεβαιώνει κάθε φορά την αξία της.

Til the next one!