Κυριακή απόγευμα, η Θεσσαλονίκη χτυπούσε σε ρυθμούς ΠΑΟΚ αλλά παρόλα αυτά στο Principal θα εμφανιζόταν για άλλη μια φορά οι Monster Magnet από το New Jersey, στα πλαίσια της περιοδείας για το τελευταίο τους πόνημα, Mindfucker. Η Θεσσαλονίκη λοιπόν, ήταν και ο τελευταίος σταθμός της περιοδείας αυτής.

Με έναν σχετικό ενδοιασμό για το πως θα διαμορφωθεί λόγω του ματς το timetable της βραδιάς, με μια μόλις εικοσάλεπτη καθυστέρηση ανεβαίνουν στη σκηνή οι δικοί μας Μέμφις, οι οποίοι έχουν απασχολήσει τόσο σαν σύνολο τα τελευταία χρόνια τις ελληνικές σκηνές, όσο και ο καθένας τους ατομικά. Οι M3MF1S είναι το παιδί των Psycho Choke, των Vain Velocity και των Natvre’s. Η δε μουσική τους, μια ευχάριστη σύγχυση πολλών διαφορετικών στοιχείων. Από alternative rock σε nu metal και τα φωνητικά με πιο punk επιρροές. Για τα σαράντα λεπτά που βρισκόταν στο σανίδι, παρουσίασαν κομμάτια από τα “Όπως αλλάζουν οι εποχές” και “Ο Ιχνηλάτης που κυνηγούσε το θάνατο” ενώ το μαγαζί ήταν ήδη γεμάτο. Περιμένουμε άμεσα νέο υλικό, τώρα που γυρνάει, παίδες!

Setlist: Όταν βρέχει θα ‘μαι εκεί, Όπως αλλάζουν οι εποχές, Στην κόλαση εδώ, Ο Ιχνηλάτης, 1312, Οι Φίλοι μου, Μόνο για μένα, Ρουβικών

Δέκα και μισή ακριβώς εμφανίζονται στη σκηνή οι θεοί από το διάστημα και ομολογουμένως με άφησαν με το στόμα ανοιχτό. Χωρίς να έχω εμφανή προτίμηση στο συγκεκριμένο ιδίωμα, μπορώ με ασφάλεια να πω πως είναι ανετότατα από τις πιο ωραίες μπάντες που μπορεί να δει κάποιος. Απλοί και λιτοί,με μια αλήτικη αύρα χωρίς πολλά περιττά ποζεριλίκια, για μιάμιση ώρα δεν σταμάτησαν να κινούνται ούτε για μισό λεπτό. Η αλητεία με την πόζα δεν πάνε μαζί, ούτως ή άλλως. Την τιμητική του είχε το ‘Dopes To Infinity’, με το ομώνυμο του οποίου κιόλας ξεκίνησαν την συναυλία, ενώ στη συνέχεια ακούσαμε και τρία κομμάτια από το ‘Powertrip’, το ομώνυμο, το ‘Crop Circle’ και φυσικά το highlight της βραδιάς, το ‘Space Lord’ με το οποίο απλά άρχισε ένας αλαλαγμός. Η συναυλία τελείωσε ακριβώς στις 12, με τον κόσμο να μην ταλαιπωρηθεί καθόλου στη μετακίνηση, ενώ το μαγαζί γέμισε αρκετά ικανοποιητικά για δεδομένα Κυριακής και ΠΑΟΚ. Until next time!

Setlist: Dopes to Infinity, Rocket Freak, Crop Circle, Radiation Day, Melt, Look to Your Orb for the Warning, Ego The Living Planet, When the Hammer Comes Down, Negasonic Teenage Warhead, Space Lord, CNN War Theme, Dinosaur Vacume, Powertrip