Το συγκεκριμένο live, πολύ αναμενόμενο για πολλούς λόγους, έχοντας πάρει μια καλή γεύση από Voivod πολύ πρόσφατα, έχοντας ξαναδεί Sacral Rage και, δυστυχώς, αγνοώντας την ύπαρξη των Stereo Animal, ήταν μάλλον αρκετά value περίπτωση. Εννοώντας πως, σε ένα Temple φίσκα από κόσμο παρότι καθημερινή, καταλλήλως προετοίμασαν το έδαφος οι Θεσσαλονικείς Stereo Animal, με ένα μείγμα πειραματικού crossover/hardcore θα το χαρακτήριζα, μπολιασμένο με αρκετά δυσαρμονικά σημεία, γρήγορο και βασανιστικά αργό κατά τόπους, αρκετό ώστε να σου τραβήξει το ενδιαφέρον και να σε κρατήσει. Αρκετά πιο φιλοσοφημένο σαν άκουσμα, πιο μεστό ίσως, όπως και οι headliners φυσικά, ότι πρέπει για opening act, όπως και οι επόμενοι, Sacral Rage.

Οι τελευταίοι κινούνται σε πιο παραδοσιακά μονοπάτια να το πω, ένα κράμα speed/heavy με άκρως ενδιαφέρουσα θεματική, διάστημα και τα ρέστα, ιδίως μετά την τελευταία δουλειά, θα μπορούσαν να είναι οι Vektor με ένα πιο heavymetalάδικο twist, οι Agent Steel σε διάλογο με τους Rush ίσως, για όσους θέλουν να μπουν σε διαδικασία αναφοράς ονομάτων και σύγκρισης χάριν συνεννόησης. Μετά το συγκεκριμένο ταξίδι στο χρόνο λίγο ακόμη προς τα πίσω, αν οι πρώτοι χοντρικά ανήκαν στο ολίγον τι πιο πρόσφατο μουσικό χρονοντούλαπο, αισίως φτάνουμε στους Voivod.

Οι τελευταίοι από την αρχή μέχρι το τέλος ακούραστοι δώσαν ρέστα, με το set να έχει προφανώς από το “The Wake”, πέντε τουλάχιστον κομματάρες από προ prog περίοδο, όπως το ‘The Uknown Knows’, μια πολύ ευχάριστη έκπληξη κατ’ εμέ, και οριακά ότι άλλο ζητούσε ο λαός. Αυτό γιατί είχε πολύ κόσμο που διψούσε και για συνέχεια κατά τη διάρκεια, πόσο μάλλον μετά το τέλος του live. Όχι ότι δε σε κάλυψε, απλά παραήταν καλό ώστε σχεδόν μιάμιση ώρα αν τη μέτρησα σωστά, άντε και λίγο παραπάνω, δεν ήταν αρκετή για να χορτάσεις, κι όμως. Στα πολύ καλά της παιχτικά -και όχι μόνο- η μπάντα, δεν είναι το μόνο που μετράει εξάλλου, και κατά τα άλλα τρομερή ατμόσφαιρα, πολύ ωραία βραδιά.