Το τελευταίο Σαββατοκύριακο του χειμώνα μας βρήκε στο Εightball (κλασσικά) μετά από ένα σερί απίστευτων lives. Μετά την Σαββατιάτικη επέλαση των Cirith Ungol, ο κύκλος κλείνει την Κυριακή το βράδυ με τον Kory Clarke και την παρέα του, έχοντας στις πλάτες τους το νεοσύστατο (και λίγο τραγικό) Back On The Lash.

Λίγο ο καιρός, λίγο ο ΠΑΟΚ και παρότι Κυριακή, στις 10 παρά ανεβαίνουν στη σκηνή οι Downtown Association. Για μια ώρα περίπου, οι Θεσσαλονικείς hard rockers ζέσταναν το κοινό με τον καλύτερο δυνατό τρόπο παρουσιάζοντας τόσο κομμάτια από τον πρώτο τους δίσκο “City Guide”, όπως και κάποια νέα. Βέβαια, η εμφάνισή τους κορυφώθηκε με τη διασκευή του Bark At The Moon του Ozzy. Πολύ όμορφη εμφάνιση, τρομερές κιθάρες και ένας δυναμικότατος frontman να έχει τα ηνία και να είναι επικοινωνιακός με τον κόσμο, η όλη εικόνα τους είχε μια πλήρης 80’s εσσάνς που κέντρισε την προσοχή όσων δεν τους γνωρίζανε γιατί όπως και να το κάνουμε, μια βραδιά τέτοιας μουσικής κατεύθυνσης, απευθύνεται σε ελάχιστο πλέον κόσμο.

Κατά τις 11, οι Warrior Soul ανεβαίνουν στη σκηνή και μας φεύγει όλους το κλαπέτο. Ο Κοry Clarke εκκεντρικότατος και φασαριόζος. Η σκηνή του ανήκει και φαίνεται. Όταν στις αρχές του ’90 βγήκε και είπε πως θέλει να κάνει την πιο γαμάω μπάντα, το πίστεψε. Ο λιγοστός κόσμος τον καραγούσταρε και δεν σταμάτησε να κοπανιέται και να πηγαίνει πέρα δώθε. Την τιμητική του είχε σαφέστατα το νέο“Back On The Lash”, του οποίου τα κομμάτια  είναι θεαματικά ανώτερα live  απ’ ότι στον δίσκο και έτσι με το καλησπέρα σας οι Warrior Soul μπήκαν με 3-4 νέα κομμάτια, κάτι που δεν πτόησε καθόλου το κοινό τους. Μπαιράκι σηκώθηκε προφανώς στο Love Destruction ενώ και σε λιγότερο γνωστά κομμάτια όπως τo Asskicker και φυσικά στο Wasteland. Την τιμητική τους είχαν προφανώς όμως, οι 3 πρώτοι τους δίσκοι “Last Decade Dead Century”, “Drugs, God and the New Republic” και “Salutations from The Ghetto Nation”. Για 1μιση ώρα περίπου, μόνο πόζα, αλητεία και κωλόχερα, έτσι γιατί rock n’roll. Από βδομάδα πάλι, βαρέθηκε να μας βλέπει το Eightball προς το παρόν.