Δελτίου Τύπου: Το ζητήσατε και το κάνουμε πράξη! Μετά την ανακοίνωση της επιστροφής των Riot στην Αθήνα κατακλυστήκαμε από μηνύματα που απαιτούσαν live τους και στη Θεσσαλονίκη! Με την 5η τους σύνθεση (Riot V) να τους βρίσκει στην καλύτερη τους φόρμα, με έναν Todd στο μικρόφωνο να αποδίδει ονειρικά τη χρυσή-αγαπημένη Thundersteel περίοδο ,και με νέα albums που άνετα θα μπορούσαν να είχαν βγει εκείνες τις χρυσές μέρες, σε κάθε τους επίσκεψη στη χώρα φέρνουν όλο και περισσότερους οπαδούς τους ξανά κοντά στη μπάντα.

Δίνοντας δίωρα απίστευτα shows έχουν κερδίσει και το πλέον δύσπιστο με αποτέλεσμα να γίνει αυτή η μαζική “απαίτηση” επιστροφή τους. Μάρτυρες όσοι έχασαν τα λαρύγγια τους τις προηγούμενες φορές. Τέτοιες μπάντες θέλουμε για live, μακάρι να τους έχουμε ακόμα πιο συχνά στην πόλη μας, αλλά δυστυχώς η Αμερική είναι μακρυά.

Μαζί τους οι Scorcher από Σέρρες, με τον 3ο τους δίσκο να έχει κυκλοφορήσει πρόσφατα, θα έρθουν να μας ζεστάνουν κάνοντας αυτό που θέλουμε από μια μπάντα πριν τους Riot,να παίξουν καλό Power Metal. Γρήγορο αλλά όχι αστείο, τεχνικό αλλά όχι φλύαρο, με ωραία φωνητικά και κυρίως ωραία τραγούδια. Τσεκάρετε το 3ο album τους εδώ:

Εισιτήρια:

Περιορισμένη προπώληση 15€ (100 Τεμάχια) σε :
– Empire (CDs DVDs,Accessories,Movies) (με δώρο ερωτικό DVD!!)
– Alone Metal Store
– Cafe-bar Diorofon Cafe-bar Diorofon
– Ticket House / Musicland (Μητροπόλεως 102, τηλ.: 2310 264880)

Είσοδος 20€