Την Παρασκευή 15 Μαρτίου ήταν προγραμματισμένο να πραγματοποιηθεί στην Πάτρα, στο δημοτικό πολυχώρο πολιτισμού Αίγλη, μια συναυλία των Rotting Christ με support τους Vermingod και τους Meden Agan, με αφορμή την κυκλοφορία του νέου δίσκου των Rotting Christ με τίτλο “The Heretics”.

Στην Ταλιμπανική δημοκρατία της Ελλάδας, την βορειότερη αφρικανική χώρα που ο Διαφωτισμός πέρασε και δεν ακούμπησε, αλλά ο Μεσαίωνας δεν έφυγε ποτέ, συμβαίνουν (πολλά και χαριτωμένα) πραγματάκια ακόμα και σε ‘κόκκινους’ Δήμους. Έπειτα από παρεμβάσεις φασιστοειδών ομάδων και της Μονής Εσφιγμένου προς τη Μητρόπολη και τον Δήμο Πατρέων, ο Δήμος Πάτρας ακύρωσε τη συμφωνία με πρόσχημα ηλεκτρολογικό πρόβλημα του χώρου. Όπως αναφέρει η ανακοίνωση των διοργανωτών του live, άτομα της Ιεράς Μητρόπολης Πατρών πίεσαν το Δήμο να ακυρώσει το event και να μην παραχωρήσει τον χώρο.

Ευτυχώς όμως οι Rotting Christ θα εμφανιστούν κανονικά στην Πάτρα την Παρασκευή, στο Metropolis. Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε την ανακοίνωση των διοργανωτών και εδώ θα βρείτε το event της βραδιάς στο Facebook για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία.

“Αγαπητοί φίλοι και fans των Rotting Christ είμαστε στη δυσάρεστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι ο Δήμος Πάτρας θεώρησε σωστό να αθετήσει τη συμφωνία με την εταιρεία μας για τη διάθεση του χώρου Αίγλη και να μην μας παραχωρήσει την αίθουσα για το live της Παρασκευής, παρόλο που είχε ήδη κατατεθεί το ενοίκιο του χώρου.Ως δικαιολογία πρόβαλαν ότι έχει χαλάσει ο ηλεκτρολογικός πίνακας της αίθουσας και δεν διορθώνεται. Παρόλα αυτά η συναυλία του Γιάννη Αγγελάκα στις 16/03 θα πραγματοποιηθεί απρόσκοπτα!! Όπως πληροφορηθήκαμε από τα πατρινά Μ.Μ.Ε. και από άτομα που εργάζονται στο δήμο, άτομα της Ιεράς Μητρόπολης Πατρών πίεσαν το Δήμο να ακυρώσει το event και να μην μας παραχωρήσει την Αίγλη λόγω του υβριστικού και καλά ονόματος της μπάντας προς το πρόσωπο του Ιησού. Ο καθόλα κομμουνιστικός Δήμος μας θεώρησε καλύτερο να αθετήσει τη συμφωνία του και να μας ενημερώσει 2 μέρες πριν την εκδήλωση και αφού είχαμε ήδη μπει σε αρκετά έξοδα οτι δεν μας παραχωρεί την αίθουσα.
Είναι γεγονός ότι ζούμε μεσαιωνικές στιγμές….!

Κόντρα λοιπόν στο νέο μεσαίωνα και στις οπισθοδρομικές τακτικές εμείς θα πραγματοποιήσουμε το live μας στο χώρο METROPOLIS.”